preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Zbor
Fakultativna
Riječ ravnateljaUVODNA RIJEČ

Srednja škola Sesvete započela je radom 1990. godine, upisom prve generacije učenika u prvi razred.

Arhitektonski ukusno oblikovana, smještena je u istočnom dijelu Zagreba, u Sesvetama, u Bistričkoj ulici. Lijepo uređeno dvorište, s puno zelenila ispred samog objekta i iza zelena površina gdje je prostor rezerviran za veliku športsku dvoranu, daju svakom prolazniku i posjetitelju sliku o nastavnicima, učenicima i ostalom osoblju Srednje škole Sesvete.

Sudbina je htjela da stvaranje i afirmacija ove Škole ide usporedo sa stvaranjem suverene Hrvatske. Kroz četiri teške godine škola se popunila i profunkcionirala u cijelosti, kako u gimnazijskom tako i u elektrotehničkom programu.

Predanim i upornim radom temeljenim u prvom redu na uljudnosti, poštivajući pritom sve pedagoške kriterije i dostojanstvo svakog pojedinca, stvorena je prepoznatljiva kvaliteta što je i bio naš cilj. Dobri rezultati na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima, kao i veliki postotak pri upisu na zagrebačko i druga sveučilišta u Hrvatskoj, potvrda su našeg rada s učenicima.

Relativno dobra opremljenost Škole nudi našim učenicima mogućnost upoznavanja novih tehnologija i valjanu realizaciju nastavnih sadržaja kako iz programa opće gimnazije tako i iz programa elektrotehnike (elektrotehničar i tehničar za računalstvo).

Ova kuća nije samo škola u onom klasičnom smislu, već i središte kulturnog i duhovnog života ovog kraja. Koncerti, javne tribine, likovne i druge izložbe, gostovanje umjetnika različitih profila, organizirani odlasci na kazališne predstave i druga mjesta naša su stalna praksa.

To nije sve i tu nije kraj. Želimo još više i bolje. Želimo u svijet i svijet hoćemo u našoj kući.

Evo prigode, iskoristimo je!


Sa štovanjem                                                                    
 

Ravnatelj:
Slavko Ivanković, prof.
 


BIOSIGURNOST


 


 

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


Tražilica 

Školska ambulanta Dubrava

Aleja lipa 1H


Nadležna liječnica za Gimnaziju Sesvete: dr. Ljiljana Josipović

Medicinska sestra: Antonija Čaćko

Parnim datumom prije podne / Neparnim datumom poslije podne

tel.: 2917-711

 
preskoči na navigaciju