preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
e-škole
Zbor
Fakultativna
Dodatna
Hej, i ja sam tu

Pratite nas na facebook

Vijesti

Model slobodnog odlučivanja o karijeri: Uloga autonomne karijerne motivacije te zaštitnih i rizičnih faktora u profesionalnom razvoju adolescenata (Free Career Choice)

Ovaj smo tjedan započeli s istraživanjem u okviru projekta Hrvatske zaklade za znanost „Model slobodnog odlučivanja o karijeri: Uloga autonomne karijerne motivacije te zaštitnih i rizičnih faktora u profesionalnom razvoju adolescenata (Free Career Choice).“

Osnovni cilj ovog projekta je istražiti kako učenici osnovnih i srednjih škola donose odluku o svom budućem zanimanju. Projekt provode znanstvenici s Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar u Zagrebu, Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu te u suradnji sa Sveučilištem u Vancouveru i Sveučilištem u Ghentu. Ovaj istraživački projekt se provodi kroz četiri godine u tri vremenske točke. U zadnjoj fazi projekta provest će se provjera učinkovitosti online sustava  za profesionalno usmjeravanje učenika „Put karijere“.

Sudjelovanje je korisno za razvoj profesionalne zrelosti naših učenika jer će ih potaknuti da aktivno razmišljaju o svojim profesionalnim izborima i razvoju karijere. Učenicima pridonosi u boljem razumijevanju procesa izbora i razvoja karijere te kvalitetnijem profesionalnom savjetovanju i usmjeravanju učenika. Učenici naših 7 razrednih odjela će sudjelovati u projektu.

Naša škola također je sudjelovala i u predistraživanju ovog projekta prošle školske godine. Školska koordinatorica i organizatorica projekta je psihologinja Sonja Jordanić Golub.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sonja Jordanić Golub   datum: 25. 3. 2021.

BIO SIGURNOST


 

KULTURA TURIZMA 2020.

 

  


Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Tražilica

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

 

Školska ambulanta Dubrava

Aleja lipa 1H


Nadležna liječnica za Gimnaziju Sesvete: dr. Ljiljana Josipović

Medicinska sestra: Antonija Čaćko

Parnim datumom prije podne / Neparnim datumom poslije podne

tel.: 2917-711

 
preskoči na navigaciju