preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
e-škole
Zbor
Fakultativna
Dodatna
Hej, i ja sam tu

Pratite nas na facebook

Vijesti

PROJEKT SLUŠAONICA

  

Projekt Slušaonica započeo je u listopadu 2020.g. Ciljevi projekta su: prepoznati i identificirati potrebe  učenika i nastavnika​, prezentirati dobivene rezultate  učenicima i nastavnicima​, raspraviti o dobivenim rezultatima​ i analizirati mogućnosti realizacije prijedloga proizašlih  iz detektiranih potreba.

  

Kroz radionice je prošlo 82 učenika. Njihov zadatak je bio razmisliti i prepoznati koje su njihove potrebe, dati prijedloge za unapređenje rada škole i prokomentirati online nastavu. Važno je bilo da kritički promišljaju i argumentiraju svoje stavove i da kroz rad u skupinama jačaju vještine timskog rada. Nastavnicima su postavljena ista pitanja, na koja su odgovarali pojedinačno, tako da su u zbornici na bijelu ploču lijepili post it papiriće sa svojim odgovorima. U ovoj fazi, odgovori učenika i nastavnika izloženi su u predvorje škole.

Važno je napomenuti kako će ostali učenici škole imati priliku tijekom ožujka dati svoj doprinos projektu i svoje prijedloge zapisati na post it papiriće i zalijepiti ih na poseban plakat.

  

      

Izdvojile smo neke komentare učenika:

 

Svidjelo mi se to što je škola otvorena promjenama i sluša mišljenje učenika.  

 

Sve je bilo dobro, sviđalo mi se otvoreno govoriti o problemima i pohvalama. Također voditeljice su bile otvorene prema slušanju naših argumenata. 

 

Zanimljivo je, te možemo izreći svoja mišljenja. Nama to puno znači jer znamo da nekog zanima što nama paše i što nam smeta, što želimo, što predlažemo... 

 

Svidjela mi se jer imam osjećaj kao da naši osobni razgovori koje mi učenici svakodnevno vodimo između sebe napokon mogu doprijeti i do profesora tako da nas se čuje i da dobijemo i neke pozitivne rezultate. 

 

Napokon i nas neko pita za naše mišljenje, a da kasnije za to nema ružnih pogleda. Sviđa mi se i mislim da bi i profesori ovo trebali razumjeti i malo se prilagoditi, a ne da uvijek mi ispaštamo. 

 

Svidjelo mi se jer vam je stalo do boljega sutra. Želite promjenu i hvala Vam na tome. 

Pripremile: Sonja Jordanić Golub, mag. psych. i Božana Sertić, prof. soc. ped.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Božana Sertić   datum: 8. 3. 2021.

BIO SIGURNOST


 

KULTURA TURIZMA 2020.

 

  


Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Tražilica

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

 

Školska ambulanta Dubrava

Aleja lipa 1H


Nadležna liječnica za Gimnaziju Sesvete: dr. Ljiljana Josipović

Medicinska sestra: Antonija Čaćko

Parnim datumom prije podne / Neparnim datumom poslije podne

tel.: 2917-711

 
preskoči na navigaciju